fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Ajankohtaista

Kesä! Ajanvaraukseen avattu hieronta ajat elokuun loppuun saakka. Varaa sinulle sopivat ajat ennenkuin muut ehtivät!

JOS MIETIT MITÄ LAHJAKSI VALMISTUVALLE TAI KESÄN SYNTTÄRISANKARILLE NIIN LAHJAKORTTI HIERONTAAN SOPII JOKA JUHLAAN!

Huom.! Lahjakorttien ja sarjakorttien omistajat: käytäthän korttisi mahdollisimman pian mikäli voimassaolopäivämäärä on mennyt jo umpeen, olen jo useamman kerran pidentänyt voimassaoloaikoja. Vuoden 2019 joulun lahjakorttien voimassaoloaikaa on jatkettu 5/21 asti koronavirustilanteen takia. Hieronnassa luonani on mahdollisimman turvallista käydä – asiakkaat eivät kohtaa toisiaan, maskit on käytössä ja pintoja puhdistetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Mikäli epäröit käykö korttisi vielä niin ota yhteyttä! Ja huomaathan että hieronta kuumilla kivillä jää kesätauolle hutikuun lopusta alkaen, syksyllä sen parissa taas jatketaan.

 Hieronnat jatkuvat normaalisti- huolehtien annetuista ohjeista ja säännöksistä. Tulethan hierontaan mahdollisimman lähellä oman aikasi alkamista, n. 5min aikaisemmin niin vältetään turhia kontakteja.

On aina erittäin tärkeää että hierontaan tullessasi olet täysin terve ja oireeton (ei nuhaa, yskää, kuumeilua ym.). Mikäli sairastut voit perua aikasi vaikka samana päivänä. Hierontaan tulo pienessäkään flunssassa ei ole järkevää, flunssainen olosi saattaa hieronnasta tulla huonommaksi sekä on olemassa vaara että sairaus leviää. Huolehdi käsihygieniasta ja pese kädet aina myös hierontaan tullessasi. Suosittelen asiakkaalle maskin käyttöä ja käytän sitä myös itse.

Pidetään huolta itsestämme ja toisista!

Söderkullassa esteetön hoitotila! Helppo tulla myös rollaattorilla tai pyörätuolilla.  Graniittitie 7A, Söderkulla (Pähkinälehdon alue). Parkkipaikkoja lähellä.

UUTTA! Ritan hieronnan Yhteistyökumppanit vuonna 2021!

© Tmi Rita Manninen 2021