fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Ajankohtaista

Tervetuloa hoidettavaksi! Jos sulla on viimevuoden ePassisaldoa käyttämättä muistathan varata hieronta aikoja etteivät jää saldot käyttämättä! Ja jos et ehdi käyttää tämän vuoden saldoja nyt niin voit siirtää ne mulle ja varata aikoja vuoden 2022 puolelle- ajanvaraus on jo auki tammikuun loppuun asti. Ja sama juttu sulle jolla on joulukuussa vanhaksi menevä lahjakortti, hopihopi varaamaan aikaa!

 Varaa sinulle sopivat ajat ennenkuin muut ehtivät!

Hieronta kuumilla kivillä jälleen saatavilla lokakuun alusta huhtikuun loppuun saakka.

UUTTA ALKAEN 7.10.2021: Homeopaatti Micaela Pikulinsky aloittaa vastaanoton Söderkullassa torstaisin! Myös fytoterapiaa, moxa-hoitoja, vyöhyketerapiaa ja ravitsemusneuvontaa. Ajanvaraukset/tiedustelut suoraan Micaelalle 050 382 4444 tai s-postilla micki.pikulinsky@gmail.com.

JOS MIETIT MITÄ JOULULAHJAKSI IHAN KENELLE VAAN; PUOLISOLLE, VANHEMMILLE, ISOVANHEMMILLE, JÄLKIKASVULLE, OPETTAJALLE TAI TARHAN TÄDILLE NIIN LAHJAKORTTI HIERONTAAN SOPII AINA!

Vuodenvaihteessa hieronnan hintoihin tulossa korotuksia joten uudet sarjakortit kannattaa sun hankkia ennen sitä!

Sipoon kunta esittelee some kanavillaan kesän aikana paikallisia yrittäjiä, juttu löytyy Sipoon kunnan verkkosivuilta ja pääset lukemaan sen täältä:

Sipoo yrittää – ja onnistuu: Rita Manninen on rautainen asiakaspalveluammattilainen, joka on erikoistunut purentalihashierontaan. Hänellä on toimitilat sekä Söderkullassa että Nikkilässä – Sipoo – Si

 

On aina erittäin tärkeää että hierontaan tullessasi olet täysin terve ja oireeton (ei nuhaa, yskää, kuumeilua ym.). Mikäli sairastut voit perua aikasi vaikka samana päivänä. Hierontaan tulo pienessäkään flunssassa ei ole järkevää, flunssainen olosi saattaa hieronnasta tulla huonommaksi sekä on olemassa vaara että sairaus leviää.

Pidetään huolta itsestämme ja toisista!

Söderkullassa esteetön hoitotila! Helppo tulla myös rollaattorilla.  Graniittitie 7A, Söderkulla (Pähkinälehdon alue). Parkkipaikkoja lähellä Graniittitien ja Gneissitien varrella. Gneissitiellä myös isompi parkkipaikka bussipysäkkien luona vastapäätä kerrostalojen rakennustyömaata.

UUTTA! Ritan hieronnan Yhteistyökumppanit vuonna 2021!

© Tmi Rita Manninen 2021