fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Ajankohtaista

Ei haittaa myrskyt ja sateet! Ilma on raikas ja mun hoitotilassa lämmin tunnelma. Pimeän ajan valot on jo asennettu paikoilleen, hoitopöydällä asiakkaan alla lämmitettävä huopa ja hieronta kuumilla kivillä on palannut valikoimiin. Tervetuloa hoidettavaksi!

Käsillä alkaa olla vuoden suurimman juhlan, joulun odotus. Muista että lahjakortti hierontaan on aina mainio lahja!

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen yhtenäistämislinjauksessa on päätetty että hierontaa ei enää kesäkuun 2023 alusta lähtien voi maksaa omaishoidon palveluseteleillä. Kiitos kaikille niille kymmenille omaishoitajille ja hoidettaville joiden arjen jaksamista ja terveyttä sain viiden vuoden ajan palvelusetelien kautta tukea. Ja tervetuloa hoitooni jatkossakin.

Uusia juttuja ja syvempää perehtymistä koulutuksen myötä syksyllä 2023 on tullut mobilisointitekniikoihin. Mobilisointikurssin kävin syyskuussa ja tämän myötä paljon uusia ja tehokkaita tekniikoita koko kehon hoitoon.

Ajanvaraus on nyt auki joulukuun loppuun saakka.

Tervetuloa hoidettavaksi!

Vuonna 2022 talletetut hierontasaldot ovat vanhentuneet. Pidäthän huolta että saat tämän vuoden saldot käytettyä ja/tai talletettua ajoissa. Seuraavat edut voit käyttää palveluihini: Smartum-hierontaetu, ePassi-hyvinvointi, eazybreak-hyvinvointi sekä edenred-hierontaetu.

Edenredin käyttäjä- muistathan että työnantajasi tulee valita toimipisteeni yrityksen hierontaedun piiriin jotta voit sillä luonani maksaa.

Huomaathan että verolain mukaan hyvinvointietua voi käyttää klassiseen ja urheiluhierontaan.

 Varaa sinulle sopivat ajat ennenkuin muut ehtivät!

Sipoon kunta esitteli some kanavillaan kesän 2021 aikana paikallisia yrittäjiä, olin mukana ja juttu löytyy Sipoon kunnan verkkosivuilta ja pääset lukemaan sen täältä:

Sipoo yrittää – ja onnistuu: Rita Manninen on rautainen asiakaspalveluammattilainen, joka on erikoistunut purentalihashierontaan. Hänellä on toimitilat sekä Söderkullassa että Nikkilässä – Sipoo – Si

 

On aina erittäin tärkeää että hierontaan tullessasi olet täysin terve ja oireeton (ei nuhaa, yskää, kuumeilua ym.). Mikäli sairastut voit perua aikasi vaikka samana päivänä. Hierontaan tulo pienessäkään flunssassa ei ole järkevää, flunssainen olosi saattaa hieronnasta tulla huonommaksi sekä on olemassa vaara että sairaus leviää.

Pidetään huolta itsestämme ja toisista!

 

Söderkullassa esteetön hoitotila!  Graniittitie 7A, Söderkulla (Pähkinälehdon alue). Parkkipaikkoja lähellä Graniittitien ja Gneissitien varrella. Gneissitiellä myös isompi parkkipaikka bussipysäkkien luona vastapäätä kerrostalojen rakennustyömaata.

 Ritan hieronnan Yhteistyökumppanit vuonna 2023!

© Tmi Rita Manninen 2023