fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Ajankohtaista

Kesäkuun 2022 alusta keskitän toimintani kokonaan Söderkullaan. Nikkilän toimipiste sulketunut 25.5.2022. Tervetuloa hoidettavaksi tutut ja uudet asiakkaat!

Ajanvaraus on nyt auki lokakuun loppuun saakka.

Hieronnassa uutuutena vatsahieronta – tehostaa vatsan toimintaa, vapauttaa jännityksiä niin vatsalihaksissa kuin koko kehossa ja helpottaa hengitystä. Voidaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan yhdistää mihin tahansa hierontapalveluun. Kannattaa testata tätä! Kerro tullessasi tai aikaa varatessasi jos/kun haluat että myös vatsasi saa hierontaa.

Tervetuloa hoidettavaksi!

HUOM! Omaishoidon tuen palvelusetelijärjestelmä on muuttunut, vuoden 2022 alusta käytössä on Palse.fi.

Jos sulla on talletettuna Ritan hierontaan vuoden 2021 ePassisaldoa / saldoa eazybreakiltä tai Smartumin hierontasaldoa – niin muistathan että saldot on käytettävä vuoden 2022 marraskuuhun mennessä! Varaa aikoja nopeasti – etenkin ilta aikoihin voit joutua jonottamaan useita viikkoja. Ajanvaraus on auki elokuun puoliväliin saakka.

 Joulukuusta 2021 lähtien Edenred hierontaetu. Edenredin käyttäjä- muistathan että työnantajasi tulee valita toimipisteeni yrityksen hierontaedun piiriin jotta voit sillä luonani maksaa.

 Varaa sinulle sopivat ajat ennenkuin muut ehtivät!

Hieronta kuumilla kivillä jää toukokuun aikana tauolle ja palaa jälleen syksyllä valikoimiin.

Homeopaatti Micaela Pikulinsky ei enää pidä säännöllistä vastaanottoa Graniittitiellä.  Tiedustelut hoidoista suoraan Micaelalle 050 382 4444 tai s-postilla micki.pikulinsky@gmail.com.

Sipoon kunta esitteli some kanavillaan kesän 2021 aikana paikallisia yrittäjiä, olin mukana ja juttu löytyy Sipoon kunnan verkkosivuilta ja pääset lukemaan sen täältä:

Sipoo yrittää – ja onnistuu: Rita Manninen on rautainen asiakaspalveluammattilainen, joka on erikoistunut purentalihashierontaan. Hänellä on toimitilat sekä Söderkullassa että Nikkilässä – Sipoo – Si

 

On aina erittäin tärkeää että hierontaan tullessasi olet täysin terve ja oireeton (ei nuhaa, yskää, kuumeilua ym.). Mikäli sairastut voit perua aikasi vaikka samana päivänä. Hierontaan tulo pienessäkään flunssassa ei ole järkevää, flunssainen olosi saattaa hieronnasta tulla huonommaksi sekä on olemassa vaara että sairaus leviää.

Pidetään huolta itsestämme ja toisista!

 

Söderkullassa esteetön hoitotila!  Graniittitie 7A, Söderkulla (Pähkinälehdon alue). Parkkipaikkoja lähellä Graniittitien ja Gneissitien varrella. Gneissitiellä myös isompi parkkipaikka bussipysäkkien luona vastapäätä kerrostalojen rakennustyömaata.

 Ritan hieronnan Yhteistyökumppanit vuonna 2022!

© Tmi Rita Manninen 2022