fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Ajankohtaista

 Vuosi 2021 toi tullessaan ihanan talven myös Etelä-Suomeen! Vuosien tauon jälkeen myös Sipoossa on lunta ja patoutunutta talviliikunta-energiaa voi purkaa talvilajeihin! Ja miten mukava onkaan katsella lasten iloa!

Lumitöissä ja etätöissä tulleita jumituksia kannattaa käydä liikunnan lisäksi hoidattamassa myös hierojalla! Olen paikalla Sinua varten.

On aina erittäin tärkeää että hierontaan tullessasi olet täysin terve ja oireeton (ei nuhaa, yskää, kuumeilua ym.). Mikäli sairastut voit perua aikasi vaikka samana päivänä. Hierontaan tulo pienessäkään flunssassa ei ole järkevää, flunssainen olosi saattaa hieronnasta tulla huonommaksi.  Huolehdi käsihygieniasta ja pese kädet aina myös hierontaan tullessasi. Suosittelen asiakkaalle maskin käyttöä ja käytän sitä myös itse.

Pidetään huolta itsestämme ja toisista!

Mikäli sinulla on käyttämätön lahjakortti tai sarjakortti niin kortti ei vanhene koronatilanteen vuoksi. Kaikkiin näihin annan lisää käyttöaikaa 5/2021 asti.

Söderkullassa esteetön hoitotila! Helppo tulla myös rollaattorilla tai pyörätuolilla.  Graniittitie 7A, Söderkulla (Pähkinälehdon alue).

UUTTA! Ritan hieronnan Yhteistyökumppanit vuonna 2020!

© Tmi Rita Manninen 2020