fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Ajankohtaista

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen uudessa yhtenäistämislinjauksessa on päätetty että hierontaa ei enään kesäkuun alusta lähtien voi maksaa omaishoidon palveluseteleillä. Kiitos kaikille niille kymmenille omaishoitajille ja hoidettaville joiden arjen jaksamista ja terveyttä sain viiden vuoden ajan palvelusetelien kautta tukea. Ja tervetuloa hoitooni jatkossakin.

Kuumakivihieronta on jäänyt kesätauolle ja palaa valikoimaan jälleen syksyllä.

Uusia juttuja ja syvempää perehtymistä koulutusten myötä alkuvuodesta hengitykseen ja sen vaikutuksiin kehossa sekä leukanivelten tutkimiseen ja purentaongelmien hoitoon!

Toiminta keskitetty Söderkullaan. Nikkilän toimipiste sulketunut 25.5.2022. Tervetuloa hoidettavaksi tutut ja uudet asiakkaat!

Kesälomia pidän seuraavasti; 22.6.-9.7. sekä 31.7.-14.8. Ajanvaraus on nyt auki heinäkuun loppuun saakka.

Tervetuloa hoidettavaksi!

Vuonna 2022 talletetut hierontasaldot käytettävä viimeistään syyskuun 2023 loppuun mennessä. Seuraavat edut voit käyttää palveluihini: Smartum-hierontaetu, ePassi-hyvinvointi, eazybreak-hyvinvointi sekä edenred-hierontaetu.

Edenredin käyttäjä- muistathan että työnantajasi tulee valita toimipisteeni yrityksen hierontaedun piiriin jotta voit sillä luonani maksaa.

Huomaathan että verolain mukaan hyvinvointietua voi käyttää klassiseen ja urheiluhierontaan.

 Varaa sinulle sopivat ajat ennenkuin muut ehtivät!

Sipoon kunta esitteli some kanavillaan kesän 2021 aikana paikallisia yrittäjiä, olin mukana ja juttu löytyy Sipoon kunnan verkkosivuilta ja pääset lukemaan sen täältä:

Sipoo yrittää – ja onnistuu: Rita Manninen on rautainen asiakaspalveluammattilainen, joka on erikoistunut purentalihashierontaan. Hänellä on toimitilat sekä Söderkullassa että Nikkilässä – Sipoo – Si

 

On aina erittäin tärkeää että hierontaan tullessasi olet täysin terve ja oireeton (ei nuhaa, yskää, kuumeilua ym.). Mikäli sairastut voit perua aikasi vaikka samana päivänä. Hierontaan tulo pienessäkään flunssassa ei ole järkevää, flunssainen olosi saattaa hieronnasta tulla huonommaksi sekä on olemassa vaara että sairaus leviää.

Pidetään huolta itsestämme ja toisista!

 

Söderkullassa esteetön hoitotila!  Graniittitie 7A, Söderkulla (Pähkinälehdon alue). Parkkipaikkoja lähellä Graniittitien ja Gneissitien varrella. Gneissitiellä myös isompi parkkipaikka bussipysäkkien luona vastapäätä kerrostalojen rakennustyömaata.

 Ritan hieronnan Yhteistyökumppanit vuonna 2023!

© Tmi Rita Manninen 2023