fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Ajankohtaista

HUOMIO ePASSI HYVINVOINNIN KÄYTTÄJÄT! NYT ON AIKA TALLETTAA SALDO HIERONTAA VARTEN ETTEI ETU SINULTA HÄVIÄ! TALLETA NYT, KÄYTÄ VAIKKA ENSIVUONNA!!!

Vuosi 2020 kääntyy loppusuoralle, marraskuu alkaa ja loppuvuoden juhlakausi. Vuosi on ollut tähän asti monellatapaa haasteellinen ja mitä se vielä tuokaan tullessaan nähdään tulevaisuudessa. Kuitenkin juhlapyhät on paikoillaan, joulua ei ole peruutettu. Tänäkin vuonna on erittäin tärkeää lahjahankinnoissa miettiä voisiko lahjat hankkia omalta kylältä ja tukea näin paikallisia yrittäjiä näinä vaikeina aikoina. Muista läheistä hyvää tekevällä aineettomalla lahjalla, lahjakortti hierontaan toimii aina! Monella on nyt etätöiden ja muiden poikkeusjärjestelyiden vuoksi stressitasot korkealla ja paikat jumissa!

On aina erittäin tärkeää että hierontaan tullessasi olet täysin terve ja oireeton (ei nuhaa, yskää, kuumeilua ym.). Mikäli sairastut voit perua aikasi vaikka samana päivänä. Hierontaan tulo pienessäkään flunssassa ei ole järkevää, flunssainen olosi saattaa hieronnasta tulla huonommaksi.  Huolehdi käsihygieniasta ja pese kädet aina myös hierontaan tullessasi. Mikäli olet ollut matkalla tai yleisötapahtumissa niin älä tule hierontaan ennenkuin 2 viikkoa on kulunut.

Pidetään huolta itsestämme ja toisista!

Mikäli sinulla on käyttämätön lahjakortti tai sarjakortti niin kortti ei vanhene koronatilanteen vuoksi. Kaikkiin näihin annan lisää käyttöaikaa 5/2021 asti.

Söderkullassa esteetön hoitotila! Helppo tulla myös rollaattorilla tai pyörätuolilla.  Graniittitie 7A, Söderkulla (Pähkinälehdon alue).

UUTTA! Ritan hieronnan Yhteistyökumppanit vuonna 2020!

HUOM! Hieronnan kotikäynnit loppuvuoden 2020 ainoastaan omaishoidon piirissä oleville jotka eivät pääse tulemaan toimipaikkoihin. Maksu Vaana-setelillä.  Kiitos ymmärryksestä.

© Tmi Rita Manninen 2020