fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Ajankohtaista

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen yhtenäistämislinjauksessa on päätetty että hierontaa ei enää kesäkuun 2023 alusta lähtien voi maksaa omaishoidon palveluseteleillä. Kiitos kaikille niille kymmenille omaishoitajille ja hoidettaville joiden arjen jaksamista ja terveyttä sain viiden vuoden ajan palvelusetelien kautta tukea. Ja tervetuloa hoitooni jatkossakin.

Kuumakivihieronta palaa valikoimaan viimeistään lokakuussa tai kysynnän mukaan.

Uusia juttuja ja syvempää perehtymistä koulutusten myötä syksyllä 2023 tulossa mobilisointitekniikoihin, pään ja kaulan alueen fascioihin sekä ensiaputaitoihin. Mobilisointikurssin kävin syyskuussa ja tämän myötä paljon uusia ja tehokkaita tekniikoita koko kehon hoitoon.

Tervetuloa hoidettavaksi Söderkullaan tutut ja uudet asiakkaat!

Ajanvaraus on nyt auki marraskuun puoliväliin saakka.

Tervetuloa hoidettavaksi!

Vuonna 2022 talletetut hierontasaldot käytettävä viimeistään syyskuun 2023 loppuun mennessä. Seuraavat edut voit käyttää palveluihini: Smartum-hierontaetu, ePassi-hyvinvointi, eazybreak-hyvinvointi sekä edenred-hierontaetu.

Edenredin käyttäjä- muistathan että työnantajasi tulee valita toimipisteeni yrityksen hierontaedun piiriin jotta voit sillä luonani maksaa.

Huomaathan että verolain mukaan hyvinvointietua voi käyttää klassiseen ja urheiluhierontaan.

 Varaa sinulle sopivat ajat ennenkuin muut ehtivät!

Sipoon kunta esitteli some kanavillaan kesän 2021 aikana paikallisia yrittäjiä, olin mukana ja juttu löytyy Sipoon kunnan verkkosivuilta ja pääset lukemaan sen täältä:

Sipoo yrittää – ja onnistuu: Rita Manninen on rautainen asiakaspalveluammattilainen, joka on erikoistunut purentalihashierontaan. Hänellä on toimitilat sekä Söderkullassa että Nikkilässä – Sipoo – Si

 

On aina erittäin tärkeää että hierontaan tullessasi olet täysin terve ja oireeton (ei nuhaa, yskää, kuumeilua ym.). Mikäli sairastut voit perua aikasi vaikka samana päivänä. Hierontaan tulo pienessäkään flunssassa ei ole järkevää, flunssainen olosi saattaa hieronnasta tulla huonommaksi sekä on olemassa vaara että sairaus leviää.

Pidetään huolta itsestämme ja toisista!

 

Söderkullassa esteetön hoitotila!  Graniittitie 7A, Söderkulla (Pähkinälehdon alue). Parkkipaikkoja lähellä Graniittitien ja Gneissitien varrella. Gneissitiellä myös isompi parkkipaikka bussipysäkkien luona vastapäätä kerrostalojen rakennustyömaata.

 Ritan hieronnan Yhteistyökumppanit vuonna 2023!

© Tmi Rita Manninen 2023