fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Hierontapalvelut

Hieronta laukaisee jännitystiloja, lievittää kipuja ja rentouttaa lihaksia. Sillä voi nopeuttaa rasituksesta palautumista, ehkäistä rasitusvammojen syntymistä ja auttaa jo syntyneiden vammojen paranemista. Hieronta edistää myös paikallista nestekiertoa ja aineenvaihduntaa.

Ethän koskaan tule hierontaan sairaana! Hieronta ei sairaana ollessa tee keholle hyvää vaan päinvastoin -mekaaninen muokkaus levittää viruksia kehossa ja tekee olostasi huonomman. Saatat tartuttaa myös minut ja silloin minä tahtomattani saatan levittää tautia eteenpäin. HUOM! Päivitän hierontojen tilannetta Ajankohtaista -sivulle!

Olen erikoistunut purentalihashierontaan, tervetuloa hoidettavaksi!

Purentalihashieronta – Klassinen hieronta – Pää-, jalka- ja käsihieronta – Imukuppihieronta – Nivelten liikkuvuuden edistäminen -Mobilisointi- ja Fasciatekniikat – Triggerpistekäsittely – Hengitystä avaava ja hoitava hieronta – Hieronta kuumilla kivillä (12/19 – 4/20)


Erityisosaamistani on purentalihasten käsittely. Olen käynyt asian tiimoilta useamman kurssin ja hoitanut asiakkaita erittäin hyvin tuloksin jo useamman vuoden ajan. Älä epäröi hetkeäkään, vaan tule hoidettavaksi.

Purentalihashieronta

45 min  (ni-ha+purenta)                         58,00 €

60 min   (esim.ni-ha-selkä+purenta)                        68,00 €

90min (keskittyen ongelma alueisiin +purenta) 95 €

120 min (koko keho+purenta) 123 €

Lue lisää purentalihashieronnasta


Klassista hierontaa käytetään työn ja liikunnan aiheuttamien lihasten kiristymien ja kovettumien ehkäisyyn ja hoitoon sekä rentoutukseen asiakkaan tarpeen mukaan. Tyypillisiä syitä tulla hierontaan ovat esim. päänsärky, niska- hartiakipu, alaselkäkipu sekä erilaiset kivut alaraajoissa ym. Hieronta on kokonaisvaltaista mielen ja kehon rauhoittumista. Pidä kehostasi huolta!

Klassinen hieronta

30 min                           40,00 €

45 min                           50,00 €

60 min                           60,00 €

90 min                           82,00 €

120 min                         110,00 €

Lue lisää klassisesta hieronnasta


Päähieronta tehdään asiakkaan istuessa tai makuulla hierontapöydällä tai näitä yhdistellen, tilanteen mukaan. Paita saa olla päällä, kaula- ja korvakorut on riisuttava pois. Hierontaöljyä ei käytetä.

Päähieronnan voi myös liittää osaksi hoitokokonaisuutta käsi- ja jalkahieronnan kanssa.

Päähieronta

30 min                           40,00 €

Lue lisää päähieronnasta


Nivelmobilisaation tavoitteena on lisätä liikettä liikerajoittuneessa pehmytkudoksessa, nikamassa tai nivelessä. Mobilisaatiolla on myös kipua helpottava vaikutus. Kivun helpottuessa kyky liikuttaa niveltä lisääntyy ja tämän myötä nivelen liikkuvuus paranee.

Lue lisää nivelmobilisaatiosta


Trigger-pisteet ovat lihakseen tai lihaskalvoon syntyviä kipupisteitä, jotka voivat säteillä kipua laajallekin alueelle. Esimerkiksi lapaluun alueen lihaksissa olevat trigger-pisteet voivat säteillä kipuna käsivarteen. Käsittelemällä kipupisteitä voidaan helpottaa kipua tai päästä siitä kokonaan eroon.

Lue lisää triggerpistekäsittelystä


Imukuppihieronta eli kuivakuppaus/liukukuppaus on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään lihaskireyksien hoitoon sekä aktivoimaan nestekiertoa ja poistamaan kuona-aineita. Hieronnassa käytetään silikonisia imukuppeja joihin luodaan alipaine iholle asetettaessa. Käsittely on tehokas ja rentouttava.

Lue lisää imukuppihieronnasta


Kuumia kiviä on käytetty kautta historian mm. Maya -kulttuurissa lievittämään kipua ja hoitamaan ihmistä kokonaisuutena. Kiviterapiahoidot ovat olleet myös osa itämaista lääketiedettä jo yli 5000 vuotta. Tämä hieronta on lämmittävä ja rentouttava hoito, joka hiljentää ajatukset, rentouttaa mielen, tasapainottaa ja eheyttää. Hoito on tehokas stressin ja jännitysten lievittäjä.

Hieronta kuumilla kivillä

(vain Söderkulla n. lokakuusta-huhtikuuhun)

45 min                         65,00 €

60 min                           75,00 €

90 min                           95,00 €

Lue lisää kuumakivihieronnasta


Hieronnan kotikäyntien hinnat

60 min                           90,00 €

90 min                           125,00 €

Minimiaika kotikäynnille on 60 min.


HUOM!

Muistathan että sairaana (flunssa, kuume tms.) hierontaan / hoitoihin ei voi tulla. Silloin hieronta saattaa pahentaa tilannettasi. Sama pätee myös kotikäynteihin. Ilmoitathan jos tuntuu, että et ole kunnossa!

Aikojen peruutukset viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa. Samana päivänä peruutetuista ajoista lähtee sinulle lasku, paitsi jos kyseessä on äkillinen sairastapaus.


Kysy lisää hieronnoista: