fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Klassinen hieronta

Hieronta on perinteinen hoitomuoto joka soveltuu kaikenikäisille. Klassista hierontaa käytetään mm. työn ja liikunnan aiheuttamien lihasten kiristymien ja kovettumien ehkäisyyn ja hoitoon sekä rentoutukseen asiakkaan tarpeen mukaan. Hieronnan voimakkuus määräytyy aina asiakkaalle sopivaksi. Tyypillisiä syitä tulla hierontaan ovat esim. päänsärky, niska- hartiakipu, alaselkäkipu sekä erilaiset kivut alaraajoissa ym. Hieronta on kokonaisvaltaista mielen ja kehon rauhoittumista.

Klassiseen hierontaan voi toiveiden ja tarpeiden mukaan yhdistää esim. syväkudoshierontaa, triggerpistekäsittelyä, nivelkäsittelyjä tai vaikkapa imukuppihierontaa / guashakäsittelyä. Pidä kehostasi huolta!

Sipoossa on hieno mahdollisuus ostaa hierontapalvelua myös omaishoidon palvelusetelillä. Omaishoitajan on tärkeää huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan, käynti hieronnassa voi olla tärkeä rentoutumishetki.

Klassinen hieronta

30 min                           40,00 €

45 min                           50,00 €

60 min                           60,00 €

90 min                           85,00 €

120 min                         120,00 €

(alv.0%)

Tarjolla myös sarjakortteja, 3x, 5x sekä 10x joilla saat palvelut edullisemmin. Opiskelijat ja eläkeläiset saavat palveluista alennusta -5€/kerta (alennusta ei saa maksettaessa palvelusetelillä tai työnantajaedulla).

Tästä takaisin hierontapalveluihin