fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Kuumat kivet

Kuumia kiviä on käytetty kautta historian mm. Maya -kulttuurissa lievittämään kipua ja hoitamaan ihmistä kokonaisuutena. Kiviterapiahoidot ovat olleet myös osa itämaista lääketiedettä jo yli 5000 vuotta. Tämä hieronta on lämmittävä ja rentouttava hoito, joka hiljentää ajatukset, rentouttaa mielen, tasapainottaa ja eheyttää. Hoito on tehokas stressin ja jännitysten lievittäjä. Keho hierotaan lämpimillä, sileillä kivillä öljyä apuna käyttäen. Hoito vaikuttaa kehossa jopa 3 cm syvyyteen asti, joten se antaa pitkäaikaisen lämmöntunteen. Lihasjännityksiin tämä hoito on jopa tehokkaampi kuin tavallinen hieronta juuri lämpövaikutuksen takia. Ennen hoitoa ja sen jälkeen suositellaan runsasta vedenjuontia, koska hoito kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa runsaasti kuona-aineita.

Hierontaa kuumilla kivillä ei suositella mikäli ihosi on erityisen ohut, kärsit tuntopuutoksista tai sinulla on lääkitys, jonka sivuvaikutukset lisääntyvät lämmöstä tai kärsit iho-ongelmista, jotka ärsyyntyvät kosteudesta tai lämmöstä.

Sopii erittäin hyvin vilukissoille ja lämmittää ihanasti viileällä säällä. Lahjakortti kuumakivihierontaan on ihana yllätys! Sopii hyvin sekä isänpäivälahjaksi että joululahjaksi kun ilmat on jo viilenneet. Tätä palvelua tarjolla lokakuusta-maaliskuun loppuun (tai kysynnän mukaan).

Hieronta kuumilla kivillä

                                                                                       45 min                 65,00 €

60 min                           80,00 €

90 min                           110,00 €

Tästä takaisin hierontapalveluihin