fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Päähieronta

Intialaisen päähieronnan länsimaisen version kehitti intialainen osteopaatti ja hierontaterapeutti Narendra Mehta. Suomeen intialainen päähieronta tuli vuonna 1999.

Päähieronta tehdään asiakkaan istuessa tai makuulla hierontapöydällä tai näitä yhdistellen, tilanteen mukaan. Paita saa olla päällä, kaula- ja korvakorut on riisuttava pois. Hierontaöljyä ei käytetä.

Intialaisen päähieronnan voi myös liittää osaksi hoitokokonaisuutta käsi- ja jalkahieronnan kanssa.

Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Tässä hieronnassa käsitellään hartiaseutu lapaluista ylöspäin, niskan ja pään alue sekä kasvot. Hoito vaikuttaa sekä fyysisellä, emotionaalisella että mentaalisella tasolla. Hoito laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita, mutta sopii myös arjen keskelle rentoutumis- ja hemmotteluhoidoksi kaikenikäisille.

Päähierontaa ei suositella, mikäli päänahassa, kasvoissa  tai hartiaseudulla on akuutti infektio tai tulehdus. Pään alueen akuutti trauma (esim. leikkaus hiljattain, päävamma), akuutti migreeni ja vahva lääkitys ovat myös esteitä käsittelylle.

 

Asiakkaan kommentti 90 min jalka-, käsi- ja päähierontasetin jälkeen: “Tämän lähemmäs taivasta ei voi ihminen päästä.”

 

Päähieronta

30 min                           35,00 €

Jalkahieronta

60 min                           60,00 €

Pää- ja jalkahieronta yhdessä

90 min                         85,00 €

(alv.24%)

 

Tästä takaisin hierontapalveluihin