fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Omaishoidon tukipalveluna hieronta

Omaishoidon tukipalveluna hierontaan Söderkullaan (Graniittitie 7A, esteetön tila). Sekä omaishoitaja että hoidettava voi maksaa hieronnan omaishoidon tuen palvelusetelillä (palse.fi).

Liittyen koronavirukseen/flunssaan/influenssaan: Ethän tule hierontaan/hoitoihin sairaana (ei nuhaa, yskää, flunssaoireita)! Pidetään huolta itsestämme ja toisista.

HUOM! Päivitän hierontojen tilannetta Ajankohtaista sivulle

Palvelusetelillä omaishoitaja voi ostaa esim. asumispalveluja, kotiin annettavia hoivapalveluja, hierontaa, jalkahoitoja ja fysioterapiapalveluja sekä tukipalveluja palvelun piiriin hyväksytyiltä palveluntuottajilta. Sipoon kunta on hyväksynyt yritykseni palvelusetelituottajaksi alle- ja yli 18-v omaishoitajien lakisääteisiin kotihoidon tukipalveluihin. Tukipalveluna teen erilaisia hierontoja asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tervetuloa hierontaan!

Voit käyttää palveluseteliä maksuna panostuksesta omaan hyvinvointiisi. Palveluseteliä voi käyttää sekä omaishoitaja että hoidettava maksuna hieronnasta. Palvelusetelimaksut veloitetaan kuukausittain. Hieronta tuo hyvää oloa ja hyvää mieltä, rentouttaa sekä auttaa lihasjännityksiin ja lihassärkyihin. Voit tulla hierontaan hoitolaani Söderkullassa Graniittitie 7 A.