Hierontapalvelut

Hieronta laukaisee jännitystiloja, lievittää kipuja ja rentouttaa lihaksia. Sillä voi nopeuttaa rasituksesta palautumista, ehkäistä rasitusvammojen syntymistä ja auttaa jo syntyneiden vammojen paranemista. Hieronta edistää myös paikallista nestekiertoa ja aineenvaihduntaa.

Purentalihashieronta – Klassinen hieronta – Pää-, jalka- ja käsihieronta – Imukuppihieronta – Nivelten liikkuvuuden edistäminen -Mobilisointi- ja Fasciatekniikat – Triggerpistekäsittely – Hengitystä avaava ja hoitava hieronta

Maksutavat: käteinen, kortti, Mobile Pay, omaishoidon palvelusetelit (Vaana), OP Siirto sekä ePassi hyvinvointi

Yrityksille myös laskutus.

Sarjakorteilla säästät! Kysy hintoja!

 

Lempeiden hierontaotteiden ja venytysten avulla pyritään rentouttamaan rintakehän lihaksia sekä elastisuutta. Vapautetaan pallean toimintaa hengitysharjoitusten ja hieronnan yhteisvaikutuksella. Käsitellään apuhengityslihaksia niskan, kaulan ja rintakehän yläosassa.

Lue lisää hengitystä avaavasta hieronnasta

 

Hengitystä avaava ja hoitava hieronta

60 min                           60,00 €

 

Erityisosaamistani on purentalihasten käsittely. Olen käynyt asian tiimoilta useamman kurssin ja hoitanut asiakkaita erittäin hyvin tuloksin jo useamman vuoden ajan. Älä epäröi hetkeäkään, vaan tule hoidettavaksi.

Lue lisää purentalihashieronnasta

 

Purentalihashieronta

45 min                           50,00 €

60 min                           60,00 €

(alv.0%)

 

 

Klassista hierontaa käytetään työn ja liikunnan aiheuttamien lihasten kiristymien ja kovettumien ehkäisyyn ja hoitoon sekä rentoutukseen asiakkaan tarpeen mukaan. Tyypillisiä syitä tulla hierontaan ovat esim. päänsärky, niska- hartiakipu, alaselkäkipu sekä erilaiset kivut alaraajoissa ym. Hieronta on kokonaisvaltaista mielen ja kehon rauhoittumista. Pidä kehostasi huolta!

Lue lisää klassisesta hieronnasta

 

Klassinen hieronta

30 min                           35,00 €

45 min                           45,00 €

60 min                           55,00 €

90 min                           75,00 €

120 min                         95,00 €

(alv.0%)

 

 

Päähieronta tehdään asiakkaan istuessa tai makuulla hierontapöydällä tai näitä yhdistellen, tilanteen mukaan. Paita saa olla päällä, kaula- ja korvakorut on riisuttava pois. Hierontaöljyä ei käytetä.

Päähieronnan voi myös liittää osaksi hoitokokonaisuutta käsi- ja jalkahieronnan kanssa.

Lue lisää päähieronnasta

 

Päähieronta

30 min                           35,00 €

 


Nivelmobilisaation tavoitteena on lisätä liikettä liikerajoittuneessa pehmytkudoksessa, nikamassa tai nivelessä. Mobilisaatiolla on myös kipua helpottava vaikutus. Kivun helpottuessa kyky liikuttaa niveltä lisääntyy ja tämän myötä nivelen liikkuvuus paranee.

Lue lisää nivelmobilisaatiosta

 


Trigger-pisteet ovat lihakseen tai lihaskalvoon syntyviä kipupisteitä, jotka voivat säteillä kipua laajallekin alueelle. Esimerkiksi lapaluun alueen lihaksissa olevat trigger-pisteet voivat säteillä kipuna käsivarteen. Käsittelemällä kipupisteitä voidaan helpottaa kipua tai päästä siitä kokonaan eroon.

Lue lisää triggerpistekäsittelystä

 


Imukuppihieronta eli kuivakuppaus/liukukuppaus on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään lihaskireyksien hoitoon sekä aktivoimaan nestekiertoa ja poistamaan kuona-aineita. Hieronnassa käytetään silikonisia imukuppeja joihin luodaan alipaine iholle asetettaessa. Käsittely on tehokas ja rentouttava.

Lue lisää imukuppihieronnasta

 

 

Hieronnan kotikäyntien hinnat

60 min                           80,00 €

90 min                           100,00 €

Minimiaika 60 min. Mikäli hierottavia on useampia, pyydä tarjous!

 

 

Hierontaosoitteet:

Ritan hieronta Bubbiksentie 1, 2.krs, Sipoo Nikkilä

(tiistai ja torstai) Talo on nuorisotaloa vastapäätä.

Café Pikkurastaan yläkerta Uusi Porvoontie 1262, Söderkulla

(maanantai ja perjantai vaihdellen) Talo on uuden Porvoontien ja Graniittitien risteyksessä. Parkkipaikalle pääsee Graniittitien puolelta.

Kotikäynnit

Työpaikkakäynnit

HUOM!  Työpaikkakohteet täynnä 2019 !

 

 

HUOM!

Muistathan että sairaana (flunssa, kuume tms.) hierontaan / hoitoihin ei voi tulla. Silloin hieronta saattaa pahentaa tilannettasi. Sama pätee myös kotikäynteihin. Ilmoitathan jos tuntuu, että et ole kunnossa!

Aikojen peruutukset viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa. Samana päivänä peruutetuista ajoista lähtee sinulle lasku, paitsi jos kyseessä on äkillinen sairastapaus.

 

 

 

Kysy lisää hieronnoista:

 

 

 

 

© Tmi Rita Manninen 2019