fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Yhteistyökumppanit

Ritan hieronnan Söderkullan toimipisteessä:

Homeopaatti, fytoterapeutti, Life Coach, ravitsemusneuvoja Micaela Piculinsky aloittaa vastaanotot torstaisin, alkaen 7.10.2021. Varaukset/tiedustelut suoraan Micaelalta 050 382 4444 tai s-postilla micki.pikulisky@gmail.com.

Jalkojen hoitajan palvelut

Jaana Kangaskokko käy tekemässä jalkahoitoja Graniittitiellä yhtenä lauantaina/kk. Varaukset suoraan Jaanalle 040 170 7952 tai kauneusmajakka@gmail.com.

-Perusjalkahoito (60min): Jalkojen kylvetys+analyysi, kovettumien poisto, kynsien+kynsinauhojen huolto ja kosteutus, jalkojen hieronta ja jalkavoide sekä kotihoito-ohjeet.  59,00€.

-Perusteellinen jalkahoito (90min): Jalkojen kylvetys/kuorinta/analyysi, kovettumien poisto, kynsien/kynsinauhojen huolto ja kosteutus, varpaankynsien lakkaus (sis. mukaaan saatavan kynsilakan), jalkojen hieronta, jalkavoide sekä kotihoito-ohjeet. 79,00€

-Varpaankynsien hoito (30 min), 39,00€

Peuccupaja shiatsuterapia

Katariina Suvitaival toimii tilassa asiakkaiden toivomusten mukaan joko arki iltana tai lauantaina. Erityisesti jos stressi, uupumus, alavireisyys tai ravintoasiat askarruttavat, tai muutoin vain tarvitset rentouttavan hetken itsellesi ja sytkyttävälle sympaattiselle hermostolle niin lempeä, kokonaisvaltainen shiatsuterapia ja akupainanta ovat oikea valinta. Ajanvaraukset tekstiviestillä 050 525 5646 tai sähköpostilla info@peuccupaja.com.  Katso lisää http://www.peuccupaja.com

Ritan hieronnan Nikkilän toimipisteessä:

Tällä hetkellä Nikkilän toimipisteessä ei muita toimijoita. Mikäli olet työtilan tarpeessa esim 1-2 pv/viikko niin ota yhteyttä! 

© Tmi Rita Manninen 2020