fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Yhteistyökumppanit

Ritan hieronnan Söderkullan toimipisteessä:

Jalkojen hoitajan palvelut

Jaana Kangaskokko käy tekemässä jalkahoitoja Graniittitiellä yhtenä lauantaina/kk. Varaukset suoraan Jaanalle 040 170 7952 tai kauneusmajakka@gmail.com.

-Perusjalkahoito (60min): Jalkojen kylvetys+analyysi, kovettumien poisto, kynsien+kynsinauhojen huolto ja kosteutus, jalkojen hieronta ja jalkavoide sekä kotihoito-ohjeet.  59,00€.

-Perusteellinen jalkahoito (90min): Jalkojen kylvetys/kuorinta/analyysi, kovettumien poisto, kynsien/kynsinauhojen huolto ja kosteutus, varpaankynsien lakkaus (sis. mukaaan saatavan kynsilakan), jalkojen hieronta, jalkavoide sekä kotihoito-ohjeet. 79,00€

-Varpaankynsien hoito (30 min), 39,00€

Peuccupaja shiatsuterapia

Katariina Suvitaival toimii tilassa lauantaisin kerran kuussa. Erityisesti jos stressi, uupumus, alavireisyys tai ravintoasiat askarruttavat, tai muutoin vain tarvitset rentouttavan hetken itsellesi ja sytkyttävälle sympaattiselle hermostolle niin lempeä, kokonaisvaltainen shiatsuterapia ja akupainanta ovat oikea valinta. Ajanvaraukset tekstiviestillä 050 525 5646 tai sähköpostilla info@peuccupaja.com.  Katso lisää http://www.peuccupaja.com

Kalevalaista jäsenkorjausta

Antti Kilpeläinen käy Söderkullassa tekemässä kalevalaista jäsenkorjausta kysynnän mukaan. Tähän palataan kunhan koronatilanne sen sallii ja kysyntää jälleen on..

Antille varaukset Nikkilän hierontapisteen ajanvarauksen kautta https://www.evaraus.fi/A-kondis

tai puhelimitse 044 9867 349.

Ritan hieronnan Nikkilän toimipisteessä:

Auringon Taika – Reiki Energiahoidot

On Bubbistalolla muuttanut yläkertaan omaan tilaan, varaukset suoraan Jonnalle 0456661664

© Tmi Rita Manninen 2020