Purentalihashieronta

Erityisosaamistani on purentalihasten käsittely. Olen käynyt asian tiimoilta useamman koulutuksen ja hoitanut asiakkaita erittäin hyvin tuloksin jo useamman vuoden ajan. Viimeksi nyt syksyllä 2019 olen perehtynyt ääntö- ja hengitysväylän toimintaan ja hoitoon. Älä epäröi hetkeäkään, vaan tule hoidettavaksi.

Kireät purentalihakset voivat aiheuttaa leukakipuja, päänsärkyä, hampaisiin ja hartioihin heijastuvia kipuja, huimausta ja koko kehon stabiliteetin muutosta. Purentalihakset voivat kiristyä mm. hampaiden narskuttelun tai purentavirheen vuoksi. Myös stressaava tilanne elämässä näkyy usein purennan lihasten kiristelynä. Mikäli hammaslääkärilläsi on epäilys että puret hampaita yhteen hän saattaa ohjata sinut luokseni hierontaan. Monella meistä on yöllä käytettävä purentakisko jotta hampaat eivät vaurioituisi kun niitä puree yhteen. Kisko ei lopeta hampaiden yhteen puremista mutta estää hampaiden kiillevaurioita ja hampaiden rikkoutumista. Mutta useimmiten kiskon lisäksi apua tarvitaan lihasten rentouttamiseen, usein myös mietitään millainen hengitys olisi hyväksi sekä mahdollisia rentoutuskeinoja mikäli hampaiden yhteenpureminen johtuu stressistä…

Hoito tasapainottaa leuan asentoa, parantaa lihasten venyvyyttä ja nivelten liikelaajuutta, lievittää stressiä ja helpottaa hengitystä. Tehokasta, joskus myös kivuliasta käsittelyä jonka tehon tunnet välittömästi.

Asiakkaan sanoin: ”Tähän purentalihashierontaan jää koukkuun!”

Työpaikoilla palautteena mm. ”Älä ikinä lopeta meillä käymistä, sä oot pelastanut mun elämän..”

Mikäli kärsit päänsäryistä tai niska-hartiavaivoista tai aamuisin leukanivelet tuntuvat jäykiltä eikä selitystä näihin vaivoihin löydy, saattaa hyvinkin olla että apu löytyy purentalihaksia käsittelemällä. Oireita voi edellämainittujen lisäksi olla moninaisia. Esimerkiksi korvakipu tai ikävä vihlonta leukaluussa saattaa johtua purentalihasten kireydestä. Annan myös ohjeita millä kotona voit helpottaa oloasi. Todennäköistä on myös että jos käytät purentakiskoja niin saat suuren avun myös purentalihashieronnasta… Purentakiskot estävät hampaiden kulumista/rikkipuremista mutta eivät tuo rentoutta alueen lihaksille.

Hoidon kesto on 45-60 minuuttia, jonka aikana käydään klassisen hieronnan ottein läpi niskan, hartioiden ja kaulan alueen lihakset sekä purentalihakset myös suun sisäpuolelta. Hoitoon kuuluu myös pään hieronta. Purentalihasten hierontaa voi yhdistää myös pidempiin hierontakäsittelyihin.

Joskus jo ensimmäinen hoitokerta antaa suuren avun, useimmiten kuitenkin hoito sarjana on tehokkain. Aina saat myös omahoito-ohjeita kotiin ja ohjeita tukevat tekemäni facebook-videot sekä kuvat sivulla Ritan hieronta.

 

Purentalihashieronta

45 min                           52,00 €

60 min                           62,00 €

(alv.0%)

 

Tästä takaisin hierontapalveluihin