fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Yhteystiedot

Rita Manninen

+358 40 592 6624

ritamanninen20@hotmail.com

Varaa tästä linkistä aika hierontaan Sipoon Nikkilään (toimipiste sulkeutuu toukokuun 2022 lopussa) tai Söderkullaan. (Nettiajanvaraus sulkeutuu 24 tuntia aiemmin. Vapaita aikoja kuluvalle päivälle kannattaa kysyä puhelimitse ja ilmoitan niistä myös facebook-sivulla Ritan hieronta.)

 

Ritan hieronnan toimipisteet:

Ritan hieronta Graniittitie 7A, Söderkulla (ma, ti, ke, pe – kesäkuusta 2022 lähtien kaikkina arkipäivinä)

  • Söderkullassa hoitola osoitteessa Graniittitie 7A. (Graniittitien ja Gneissitien kulmaus, liikenneympyrän vieressä.) Tilaan on esteetön pääsy, ovelle ramppi. Kerrostalon alakerran liiketila. Vieressä kadunvarsipysäköinti sekä pysäköintialue Gneissitien puolella bussipysäkin kohdalla. Bussit 841, 991, 994K sekä 995 ja Porvoon liikenteen bussi 848 Uudella Porvoontiellä. Helppo saavutettavuus!

Ritan hieronta Bubbiksentie 1, Sipoo Nikkilä vastapäätä nuorisotaloa (ke, to – toukokuun 2022 loppuun saakka)

  • Nikkilässä hierontatila Bubbistalossa nuorisotaloa vastapäätä, samalla puolella Isoa Kylätietä kuin nuorisotalo, lähellä junarataa. Tila sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa ja käytössä on tilava inva-wc sekä iso odotusaula, johon on kätevää jättää vaikka rollaattori. Mikäli tarvitset apua ulkoportaissa tulen auttamaan! Kylän parhaat pysäköintitilat Bubbistalon takana.

Hierontakäynnit työpaikoille olen lopettanut keväällä 2020 koska asiakkaiden määrä Sipoossa on jatkuvassa kasvussa ja haluan olla mukana kehittämässä lähipalveluita ja keskittää kaiken tarmoni tänne!