Yhteystiedot

Rita Manninen

Puh: +358 40 592 6624

S-posti: ritamanninen20@hotmail.com

 

Varaa tästä linkistä aika hierontaan Sipoon Nikkilässä tai Söderkullassa

 

Ritan hieronnan toimipisteet:

Ritan hieronta Graniittitie 7A, Söderkulla (ma, ti, pe)

  • Söderkullassa hoitola osoitteessa Graniittitie 7A. (Graniittitien ja Gneissitien kulmaus, liikenneympyrän vieressä.) Tilaan on esteetön pääsy, ovelle ramppi. Kerrostalon alakerran liiketila. Vieressä kadunvarsipysäköinti sekä pysäköintialue Gneissitien puolella bussipysäkin kohdalla. Bussit 841, 991, 994K sekä 995 ja Porvoon liikenteen bussi 848 Uudella Porvoontiellä.

Ritan hieronta Bubbiksentie 1, Sipoo Nikkilä vastapäätä nuorisotaloa (ke, to)

  • Nikkilässä hierontatila Bubbistalossa nuorisotaloa vastapäätä, samalla puolella Isoa Kylätietä kuin nuorisotalo, lähellä junarataa. Tila sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa ja käytössä on tilava inva-wc sekä iso odotusaula, johon on kätevää jättää vaikka rollaattori. Kylän parhaat pysäköintitilat Bubbistalon takana.
  • Nettivaraus tai puhelimitse! Nettiajanvaraus sulkeutuu 24h aiemmin, joten kysy aikoja samalle päivälle viestillä tai soittamalla.

Hierontakäynnit myös työpaikoille. Hierojan käynti työpaikalla lisää työhyvinvointia ja työssä jaksamista. (HUOM! 2020 työpaikkakohteet varattu täyteen!)

Hieronnan kotikäynnit. Mikäli Sinun tai läheisesi on vaikea liikkua ja/tai muuten päästä luokseni, niin voin tulla kotikäynnille. Myös käynnit palvelutaloihin ja palveluasuntoihin. (HUOMIO! Kotikäyntejä en toistaiseksi tee (alkaen vko 11/2020) johtuen koronavirustilanteesta. Kun tilanne muuttuu, ilmoitan siitä sekä täällä kotisivuilla että facebook-sivulla. Kiitos ymmärryksestä.)

Toiminta-alueena pääosin Sipoo

 

Omaishoidon palvelusetelillä voi maksaa hierontapalveluistani Sipoon alueella.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Tmi Rita Manninen 2020