fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Lahjakortit

Lahjakortti hierontaan. Aineeton, hyvää tekevä, rentouttava lahja! Sopii kaikille!

Joulun ykköslahja on lahjakortti hierontaan! Muista puolisoa, isovanhempia, opiskelijaa, päiväkodin tätiä tai opettajaa!

Lahjakortti hierontaan toimii aina eikä turhaa roinaa kerry kaappeihin. Voit noutaa lahjakortin Ritan hieronnasta Söderkullasta (laita vaikka tekstiviesti etukäteen) tai jos haluat voit tehdä lahjakortin itse ja saat minulta maksulinkin korttimaksuun (myös mobilepay käy) sekä lahjakortin voimassaolotiedot. Voimassaolo määrittyy sen mukaan mikä palvelu kortissa on, yksittäisellä hieronnalla n. 6kk ja sarjakorteilla pidempi aika.

Lahjakortin voit hankkia mille tahansa haluamallesi summalle tai tiettyyn palveluun (esim. 60 min hieronta) ja noutaa sovitusti Graniittitieltä Söderkullasta. Voin myös postittaa lahjakortin, tällöin lisään postituskulut 5€.

Lahjakortin hankinta yksinkertaisimmillaan: Laita viesti 0405926624 millaisen lahjakortin haluat (tietty summa, tietty palvelu), saat vastausviestinä lahjakortin numeron ja voimassaoloajan. Maksutavat Mobile Pay tai maksulinkki korttimaksulle tai suoraan tilille, kortin voit askarrella itse!

Lahjakortin hankinta onnistuu mainiosti myös etänä, tässä Espoolaisen Päivin palaute, hän osti toukokuussa 2022 lahjakortteja 70v täyttäville tutuille jotka asuvat Söderkullassa:

“Tarvitsin lahjakortit ja hoidin asian sähköpostitse. Kaikki sujui upeasti ja joustavasti, kiitos Rita!”

Otan kuvat lahjakortteihin aina itse, toista samanlaista ei taatusti vastaan tule! Kaunis lahjakortti on mukava saada ja antaa!

Tilaa lahjakortit hierontaan / jätä lomakkeella yhteydenottopyyntö:

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla tai puhelimitse:

ritamanninen20@hotmail.com

+358 40 592 6624