fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Lahjakortit

 Lahjakortti hierontaan. Aineeton, hyvää tekevä, rentouttava lahja! Sopii kaikille! Ja on varaa palveluissa mistä valita.

Vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen. Erityisjärjestelyin töistä, perheelämästä ja vapaiden vietosta on muodostuneet uudet rutiinit. Etätyöt ja liikunnan väheneminen tai liikuntatottumusten muutos näkyy monella stressin lisääntymisenä ja jumituksina kehossa. Nyt jos koskaan kannattaa lahjahankinnoissa keskittää oman asuinalueen palveluihin ja tuotteisiin. Lahjakortti hierontaan toimii aina eikä turhaa roinaa kerry komeroihin. Voit noutaa lahjakortin Ritan hieronnasta Söderkullasta tai Nikkilästä (laita vaikka tekstiviesti etukäteen) tai jos haluat voit tehdä lahjakortin itse ja saat minulta maksulinkin korttimaksuun sekä lahjakortin voimassaolotiedot.

HUOM:! Alkuvuoden 2020 lahjakortteja edelleen käyttämättä! Jos olet terve ja oireeton niin nyt kannattaa käyttää nämä pois! Mikäli lahjakorttisi on mennyt jo vanhaksi esim. keväällä tai kesällä niin voit vielä käyttää sen, voimassaoloaikoja on koronan vuoksi pidennetty.

Lahjakortin voit hankkia mille tahansa haluamallesi summalle tai tiettyyn palveluun (esim. 60 min hieronta) ja noutaa sovitusti Söderkullasta tai Nikkilästä. Voin myös postittaa lahjakortin, tällöin lisään postituskulut 5€.

Lahjakortin hankinta yksinkertaisimmillaan: Laita mulle viesti 0405926624 millaisen lahjakortin haluat (tietty summa, tietty palvelu), saat vastausviestinä lahjakortin numeron ja voimassaoloajan. Maksutavat Mobile Pay tai maksulinkki korttimaksulle tai suoraan tilille, kortin voit askarrella itse!

Tilaa lahjakortit hierontaan / jätä lomakkeella yhteydenottopyyntö:

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla tai puhelimitse:

ritamanninen20@hotmail.com

+358 40 592 6624