fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Lahjakortit

Joulua ei ole peruutettu tänäkään vuonna!  Muista myös synttärisankaria, opettajaa, päiväkodin tätiä ja muita jotka kiitoksen vuodesta ansaitsevat. Lahjakortti hierontaan. Aineeton, hyvää tekevä, rentouttava lahja! Sopii kaikille! Ja on varaa palveluissa mistä valita.

Vuosi 2020 on ollut monellatapaa poikkeuksellinen. Erityisjärjestelyin töistä, perheelämästä ja vapaiden vietosta on muodostuneet uudet rutiinit. Etätyöt ja liikunnan väheneminen tai liikuntatottumusten muutos näkyy monella stressin lisääntymisenä ja jumituksina kehossa. Nyt jos koskaan kannattaa lahjahankinnoissa keskittää oman asuinalueen palveluihin ja tuotteisiin. Lahjakortti hierontaan toimii aina eikä turhaa roinaa kerry komeroihin. Voit noutaa lahjakortin Ritan hieronnasta Söderkullasta tai Nikkilästä (laita vaikka tekstiviesti etukäteen) tai jos haluat voit tehdä lahjakortin itse ja saat minulta maksulinkin korttimaksuun sekä lahjakortin voimassaolotiedot.

HUOM:! Alkuvuoden 2020 ja jopa joulun 2019 lahjakortteja edelleen käyttämättä! Jos olet terve ja oireeton niin nyt ennen joulua kannattaa käyttää nämä pois! Mikäli lahjakorttisi on mennyt jo vanhaksi esim. keväällä tai kesällä niin voit vielä käyttää sen.

Muista läheistä aineettomalla hyvää tekevällä lahjalla! Isälle niska-hartiahieronta höystettynä kuivakuppauksella ja guashalla. Äidille vaikkapa hemmotteleva jalkahieronta, rentouttaa jalat ja tekee askeleesta kevyen! Mummolle hieronta kuumilla kivillä, opiskelijalle sarjakortti purentalihashierontaan. Vaarille vaikka jalkahieronta!

Isänpäivän ja joulun 2020 lahjakortteihin pidennetty voimassaoloaika (1 vuosi) koska koronavirus sekoittelee suunnitelmia.

Lahjakortin voit hankkia mille tahansa haluamallesi summalle tai tiettyyn palveluun (esim. 60 min hieronta) ja noutaa sovitusti Söderkullasta tai Nikkilästä. Voin myös postittaa lahjakortin, tällöin lisään postituskulut 5€.

Lahjakortin hankinta yksinkertaisimmillaan: Laita mulle viesti 0405926624 millaisen lahjakortin haluat (tietty summa, tietty palvelu), saat vastausviestinä lahjakortin numeron ja voimassaoloajan. Maksutavat Mobile Pay tai maksulinkki korttimaksulle tai suoraan tilille, kortin voit askarrella itse!

Tilaa lahjakortit hierontaan / jätä lomakkeella yhteydenottopyyntö:

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla: ritamanninen20@hotmail.com

Tai soittamalla tai laittamalla viestin: +358 40 592 6624

© Tmi Rita Manninen 2019