fbpx

Erikoistumisalana purentalihashieronta

Lahjakortit

Lahjakortti hierontaan. Aineeton, hyvää tekevä, rentouttava lahja! Sopii kaikille!

Viimevuodet ovat olleet monella tapaa poikkeuksellisia. Erityisjärjestelyin töistä, perhe elämästä ja vapaiden vietosta on muodostuneet uudet rutiinit. Etätyöt ja liikunnan väheneminen tai liikuntatottumusten muutos näkyy monella stressin lisääntymisenä ja jumituksina kehossa. Nyt jos koskaan kannattaa lahjahankinnoissa keskittää oman kunnan palveluihin ja tuotteisiin. Lahjakortti hierontaan toimii aina eikä turhaa roinaa kerry komeroihin. Voit noutaa lahjakortin Ritan hieronnasta Söderkullasta tai Nikkilästä (laita vaikka tekstiviesti etukäteen) tai jos haluat voit tehdä lahjakortin itse ja saat minulta maksulinkin korttimaksuun sekä lahjakortin voimassaolotiedot.

Lahjakortin voit hankkia mille tahansa haluamallesi summalle tai tiettyyn palveluun (esim. 60 min hieronta) ja noutaa sovitusti Söderkullasta tai Nikkilästä. Voin myös postittaa lahjakortin, tällöin lisään postituskulut 5€.

Lahjakortin hankinta yksinkertaisimmillaan: Laita viesti 0405926624 millaisen lahjakortin haluat (tietty summa, tietty palvelu), saat vastausviestinä lahjakortin numeron ja voimassaoloajan. Maksutavat Mobile Pay tai maksulinkki korttimaksulle tai suoraan tilille, kortin voit askarrella itse!

Lahjakortin hankinta onnistuu mainiosti myös etänä, tässä Espoolaisen Päivin palaute, hän osti lahjakortteja 70v täyttäville tutuille jotka asuvat Söderkullassa:

”Tarvitsin lahjakortit ja hoidin asian sähköpostitse. Kaikki sujui upeasti ja joustavasti, kiitos Rita!”

Otan kuvat lahjakortteihin aina itse, toista samanlaista ei taatusti vastaan tule! Kaunis lahjakortti on mukava saada ja antaa!

Tilaa lahjakortit hierontaan / jätä lomakkeella yhteydenottopyyntö:

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla tai puhelimitse:

ritamanninen20@hotmail.com

+358 40 592 6624